• Zálog

  A záloghitel az egyik legrégebbi hitelezési forma, a zálogjog alapján több ezer éves múlttal rendelkezik. Napjainkig biztonságossá tökéletesített formája a kézizálog kölcsön, ami a leggyorsabb, legegyszerűbb készpénzkölcsön.

 • Ékszer- és értékkereskedelem

  Új, használt antik arany, ezüst és drágaköves ékszerek, műtárgyak, porcelánok, órák, aranyérmék, befektetési aranytömbök értékesítése, felvásárlása akár világpiaci áron felül. VIP kártyával további kedvezmények!

 • Valutaváltás

  Maximális diszkréció mellett, biztonságos környezetben, felkészült munkatársaink garantálják a megfelelő kiszolgálást. Egyedi árfolyamok, rugalmas kedvezmények nagyobb összegű valutaváltás esetén.

 • Értékbecslés

  Magánszemélyeknek és cégeknek hivatalos írásos és szóbeli értékbecslés. Ékszerek, műtárgyak, porcelánok, bútorok, festmények korrekt ármeghatározása a világpiaci ár, a magyarországi kiskereskedelmi forgalmi ár alapján.

Zálog
Valutaváltás
Ékszer- és értékkereskedelem
Értékbecslés
A záloghitel az egyik legrégebbi hitelezési forma, a zálogjog alapján több ezer éves múlttal rendelkezik. Napjainkig biztonságossá tökéletesített formája a kézizálog kölcsön, ami a leggyorsabb, legegyszerűbb kézpénzkölcsön.
7621 Pécs, Citrom utca 2-6.
info@exz.hu
Központi telefon
+36 (70) 380 0193