Felvásárlási Napok

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy egy szeretett hozzátartozójuk elvesztése után megörökölnek olyan ékszereket, bútorokat, műtárgyakat, melyekhez ugyan erős az érzelmi kötődésük, de nem illenek lakásuk berendezéséhez, vagy egyszerűen csak nem tudják elhelyezi azokat.

Ezen régiségek értékesítése során sajnos komoly veszélyek leselkednek a gyanútlan ügyfelekre, mivel az általuk feladott hirdetésekre jelentkező Vevők sok esetben igyekeznek valamilyen módon megkárosítani a tájékozatlan Eladókat.

A másik gyakori veszély, amellyel szembesülhetnek, az „alkalmi felvásárlók” által meghirdetett, NEM saját üzletükben, kereskedelmi egységükben lebonyolított felvásárlási napok, melyek során a felvásárlók az ékszerek mérésére szándékosan pontatlanul beállított mérlegeket használhatnak, ezzel megkárosítva a gyanútlan Eladókat. Emellett az adott termék megvásárlásakor átadott bizonylatok a legtöbb esetben nem felelnek meg a törvényi előírásoknak, így utólagosan már nagyon nehéz, vagy szinte lehetetlen bármilyen jogorvoslathoz folyamodni, ha megkárosítják az Eladókat.

NE LEGYEN ÁLDOZAT!! Csak hivatalos, engedéllyel és kalibrált mérleggel rendelkező, ellenőrizhető felvásárlásokon vegyen részt!

Teljes körű megoldást biztosítunk a Fiókhálózatunkban havi rendszerességgel megszervezett Felvásárlási Napok alkalmával, hogy Ön biztonságos környezetben, szakértő munkatársaink által elvégzett korrekt értékbecslés alapján, a piacinál jóval kedvezőbb, egyedi felvásárlási áron adhassa el értéktárgyait.

Expressz Zálog – A Bizalom Érték Önnek