Ballagási Akció

A megfelelő ajándék kiválasztásakor szeretnék valamilyen maradandó emléket, egy tartós ajándékot adni, mellyel örömet szerezhetünk eme jeles alkalom kapcsán.

Az ékszer megfelelő ajándék minden ballagó számára! Az arany és ezüst ékszerek állandó értéket képviselnek, viseletük nemcsak a különleges alkalmakkor, hanem a mindennapok során is kellemes érzéssel tölti el viselőjüket.

A fiatal hölgyek esetében a megfelelő ajándék kiválasztásakor vegyük figyelembe az ajándékozott személyiségét, öltözködési
szokásait, hogy milyen ékszereket hord szívesen, milyen forma- és színvilágot kedvel.

A fiatal urak esetében gyakori választás a pecsétgyűrű, nyaklánc vagy karkötő, melyet akár a mindennap büszkén viselhetnek. Az ékszerek mellett egy jó minőség karóra is megfelelő ajándék lehet, melynek kiválasztásakor nagyon fontos, hogy jövőbeni tulajdonosa ízlésének, öltözködési szokásainak megfelelő kialakítású modellt válasszunk.
Látogasson el az Önhöz legközelebbi fiókunkba, ahol munkatársaink segítségével kiválaszthatja rendkívül széles kínálatunkból MOST AKCIÓS ÁRON a legmegfelelőbb ballagási ajándékot!

Expressz Zálog – A Bizalom Érték Önnek